Hogyan készül?

TERVEZÉS & FEJLESZTÉS

research-airbag-design-helite

A HELITE Kutatás & Fejlesztés részlege innovatív megoldásokat fejleszt ki hogy integrálják a HELITE márkájú légzsákjaiba és a B2B projektjeibe különböző iparágak számára. Mi találunk ki és fejlesztünk minden légzsák komponenst így termékeinket egyedivé és autentikussá téve. A magas szintű tervezés megkönnyíti a specifikus igényekhez való alkalmazkodást és fejlesztést.

Ötletek kelnek életre a tesztműhelyben. Prototípusok százai kerülnek elkészítésre és tesztelésre mielőtt gyártósorra kerülnek. Tapasztalt technikai csapatunk összhangban dolgoznak mérnökeinkkel.

TESZTMODELLEK

production-horse-rider-airbag-helite

TESZTELÉS & KUTATÁS

equi-airbag-helite-testing

A légzsák fejlesztési szakaszában, rengeteg paraméter kerül tesztelésre. A kritériumok a légzsák felhasználási terétől függően eltérőek. Tipikus tesztek közé tartozik például: Megfelelő felfújódás, megfelelő idő alatt való felfújódás, nyomásteszt, a felfújódott részek védelmet nyújtanak-e a védeni kívánt testrészek számára.

Kutatásaink és módszereink olyannyira egyedülállóak, hogy a szükséges tesztberendezéseinket mi magunknak kell kitalálni és elkészíteni. A “guillotine” teszt nagyon hasznos a vizsgált légzsák ütéselnyelő képességének tesztelésénél. Minden kritikus paramétert, gondosan tesztelünk.

ÜTÉS-TESZT

motorcycle-airbag-crash-test-helite

TEXTIL DIZÁJN & TERVEZÉS

air-bag-textile-pattern-helite
Ha jóváhagyásra került a végleges prototípus, eljött az ideje a textiltervezésnek és mintagyártásnak. Az új légzsáknak szüksége van egy szép csomagolásra! A megfelelő textíliák, az esztétikai részletek és a minták számítógépesítése mindennapi feladat a HELITE-nál.

A légzsákok 100%-a Dijon városában kerül legyártásra és összeszerelésre. Mérnökeink, technikusaink és gyártóink mind ugyan azon épületben dolgoznak mely nagy előnyt jelent kiváló minőségű biztonsági eszközök gyártásánál.

GYÁRTÁS

factory-rider-airvest-helite

MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

moto-airbag-jacket-pressure-test-helite

Minden egyes légzsák mely kikerül gyártósorunkról minőség ellenőrzésen esik át. Más szóval, gyártásunk 100%-át teszteljük mielőtt eladásra kerül. A minőség ellenőrzéshez több teszt is tartozik mint például az elsütő szerkezet erejének megfelelő értékre állítása, a légzsák felfújása az előírtnál kétszer nagyobb nyomásra. Szigorú módszereink lehetővé tesznek minket hogy magas szintű megbízhatóságot garantáljunk. Ne felejtsük el, célunk az életmentés!