HOGYAN KÉSZÜL?

TERVEZÉS & FEJLESZTÉS

A HELITE Kutatás & Fejlesztés részlege innovatív megoldásokat fejleszt ki hogy integrálják a HELITE márkájú légzsákjaiba és a B2B projektjeibe különböző iparágak számára. Mi találunk ki és fejlesztünk minden légzsák komponenst így termékeinket egyedivé és autentikussá téve. A magas szintű tervezés megkönnyíti a specifikus igényekhez való alkalmazkodást és fejlesztést.

TESZTMODELLEK

Ötletek kelnek életre a tesztműhelyben. Prototípusok százai kerülnek elkészítésre és tesztelésre mielőtt gyártósorra kerülnek. Tapasztalt technikai csapatunk összhangban dolgoznak mérnökeinkkel.

TESZTELÉS & KUTATÁS

A légzsák fejlesztési szakaszában, rengeteg paraméter kerül tesztelésre. A kritériumok a légzsák felhasználási terétől függően eltérőek. Tipikus tesztek közé tartozik például: Megfelelő felfújódás, megfelelő idő alatt való felfújódás, nyomásteszt, a felfújódott részek védelmet nyújtanak-e a védeni kívánt testrészek számára.

ÜTÉS-TESZT

Kutatásaink és módszereink olyannyira egyedülállóak, hogy a szükséges tesztberendezéseinket mi magunknak kell kitalálni és elkészíteni. A “guillotine” teszt nagyon hasznos a vizsgált légzsák ütéselnyelő képességének tesztelésénél. Minden kritikus paramétert, gondosan tesztelünk.

TEXTIL DIZÁJN & TERVEZÉS

Ha jóváhagyásra került a végleges prototípus, eljött az ideje a textiltervezésnek és mintagyártásnak. Az új légzsáknak szüksége van egy szép csomagolásra! A megfelelő textíliák, az esztétikai részletek és a minták számítógépesítése mindennapi feladat a HELITE-nál.

GYÁRTÁS

A légzsákok 100%-a Dijon városában kerül legyártásra és összeszerelésre. Mérnökeink, technikusaink és gyártóink mind ugyan azon épületben dolgoznak mely nagy előnyt jelent kiváló minőségű biztonsági eszközök gyártásánál.

MINŐSÉG ELLENŐRZÉS

Minden egyes légzsák mely kikerül gyártósorunkról minőség ellenőrzésen esik át. Más szóval, gyártásunk 100%-át teszteljük mielőtt eladásra kerül. A minőség ellenőrzéshez több teszt is tartozik mint például az elsütő szerkezet erejének megfelelő értékre állítása, a légzsák felfújása az előírtnál kétszer nagyobb nyomásra. Szigorú módszereink lehetővé tesznek minket hogy magas szintű megbízhatóságot garantáljunk. Ne felejtsük el, célunk az életmentés!